Başkan Dingil; “Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor”

0
102

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Namık Kemal Caddesinde devam eden kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından planlanan program dahilinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Belirlenen programlar çerçevesinde yıpranmış kaldırımların yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kent merkezinde bozuk olan kaldırımlar da vatandaşların daha rahat yürüyebilmeleri için çalışmalarını sürdüren fen işleri ekiplerimiz, kaldırımlarda karo taşı ile çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Hedeflerinin daha modern bir kent olduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Sadece kent merkezinde değil diğer mahallelerimizde de fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz yoğun bir çalışma içerisinde. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, muhtarlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda çalışmalar ilerliyor. Şehir genelinin tümünde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Kenti daha modern ve yaşanabilir kent haline getirme çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here