İskenderun Belediyesinden Camii Bahçesine Parke Taşı

0
147

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Güzelköy Avlık Yayla Camiinin avlusunda parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Seyfi Dingil; “Belediye olarak camilerimizin iç temizliği yani genel temizliği ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Diğer yandan da vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda camilerimizin bahçelerinde de düzenleme çalışması yapıyoruz. Böylece mahalle sakinleri, cami ibadetlerini yaparken toz ve çamurdan kurtulmuş oluyor. Camilerimizin içi kadar dışı da önemlidir. Bizde camilerimiz için üzerimize düşeni yapıp, vatandaşlarımızın daha güzel temiz ortamlarda ibadetlerini yapmaları için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güzelköy Avlık Yayla Camiinin cemaatinden gelen talep üzerine parke çalışması başlattıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil; “Hedefimiz belediyemizin imkânları dâhilinde tüm yollarımızda asfalt ve parke çalışmalarını tamamlamak. Camilerimizden ve okullarımızdan gelen istek doğrultusunda da hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Ekipler bu camimizde de bahçe ve çevre düzenlemesini hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here