İkem’lilerin Cambridge Başarısı

0
369

İskenderun Özel İKEM Koleji’nde dün düzenlenen törende, Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavı’nda başarılı olan 162 öğrenciye sertifikaları verildi.

2011–2012 Eğitim Öğretim yılında Cambridge Üniversitesi ESOL Sınavı’na giren ve sertifika almaya hak kazanan öğrenciler için İKEM Koleji çok amaçlı toplantı salonunda tören düzenlendi. Kolejin İlköğretim Okulu Müdürü Emine Çirkin, 162 öğrencinin almış olduğu başarının tesadüf olmadığını, okul olarak her alanda başarılara imza attıklarını belirterek; “Öğrencilerimizin sınavlarda ve sportif faaliyetlerde göstermiş oldukları başarı tesadüf değildir. Bir ekip çalışması ve çok çalışmanın ürünüdür. Başarı göstererek sertifikalarını alacak öğrencileri kutluyorum” dedi.

İngilizce Sertifika kulübü çalışmaları süresince özverili ve gayretli çalışmaları doğrultusunda öğrencilerin toplam altı seviyede sınavlara hazırlandığını da ifade eden Müdür Emine Çirkin; “162 Öğrencimizden 41’i %100 başarı göstermiştir” diye konuştu. Çirkin, verilen İngilizce eğitimi ile ilgili olarak; Avrupa Konseyi Modem Diller bölümü tarafından oluşturulan Avrupa Dilleri öğretimi ortak çerçeve programına dayalı olarak gerçekleştirilmekte olduğunun da altını çizdi.

Törende ilköğretim okulu öğrencilerinin seslendirdiği İngilizce şarkı, coşku içerisinde izlendi. Ortaya konan performans sonunda diğer öğrenci ve öğretmenler tarafından büyük alkış topladı. Daha sonra başarı elde eden öğrencilere sertifikalar tek-tek dağıtıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here