Naciye Düzen Anaokulu Hızlı Büyüyor!

0
412

Okulun İkinci Binasının da Temeli Cuma Günü Atılacak

Hayırsever tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz yıl anaokulu olarak eğitim öğretime başlayan Naciye Düzen Anaokulu, hayırsever Naciye Teyzenin desteğiyle kendini büyütüyor.

Okulu yaptırmakla yetinmeyen ve maddi, manevi desteğini bir yıl boyunca okul idareci, öğretmen ve öğrencilerden eksik etmeyen Hayırsever Naciye Düzen, okul bahçesine ilköğretim binası yapmaya da söz vermişti. Verdiği sözü yerine getiren Naciye Düzen, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ile 2011-2012 eğitim öğretim yılının son gününde ilköğretim binasının protokolü imzalamıştı.

Önümüzdeki günlerde ilköğretim binasının temelini atmaya hazırlanan hayırsever Naciye Düzen, kızı Suna Tekin ve Oktay Tekin, yeni yaptıracakları okulun çalışmalarını izlemek ve okulun yeni dönemini kutlamak için önceki gün Naciye Düzen Anaokulunu ziyaret ettiler.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun da katıldığı ziyarette çalışmalar ve temel atma töreni konusunda görüşmelerde bulunuldu. Görüşmeler neticesinde, Naciye Düzen Anaokulu bahçesi içerisine yapılacak olan ilköğretim binasının temel atma töreni 19 Ekim Cuma günü sabah 09.30’da gerçekleştirileceği bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here