İkem Koleji Türkiye’nin Zirvesinde!

0
257

İskenderun’da yapılan Basketbol U16 Yıldız Kızlar Kategorisi Yarı Finallerinde Ev sahibi konumunda bulunan İkem Koleji Spor Kulübü, adını Türkiye Finallerine yazdırmayı başardı. İkem Kolejliler, gruptan ikinci çıkarak 10-13 Mayıs tarihlerinde Kastamonu’da yapılacak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Önce Hatay Şampiyonu olan daha sonra Nevşehir ilinde yapılan bölge şampiyonasında ilimizi temsil eden ve bölge birincisi olarak Türkiye yarıfinallerine katılmaya hak kazanan İkemliler, ev sahipliğini yaptığı Yarı Final karşılaşmalarında üstün başarı göstererek son 8 takım içinde kalmayı başardı.

Başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi takımların yer aldığı müthiş organizasyon adeta nefes kesti. Zevkli mücadeleler sonunda Türkiye’nin en iyi son 8 takımı belli olurken, İkem Koleji de bu takımlar arasında yerini aldı. Turnuvanın son maçında Adana ASKİ Spor Kulübünü 53-47 yenerek son sekize kalmayı başaran İkem Koleji Spor Kulübü, bölgemizin de gurur kaynağı oldu.

Elde edilen başarının zevkini çıkardıklarını kaydeden Beden Eğitimi öğretmeni Antrenör Hamit Duman; “B Grubunda Fenerbahçe, Kocaeli, Ankara Kazan Belediye ve Adana ASKİ ile mücadele ettik. Son 8 takım içine adımızı yazdırdık. Hedefimiz elbette ki daha yukarılara çıkmak! Geldiğimiz bu nokta bu bölgede başarılmış en iyi sonuçtur. Artık kendimiz ile yarışıyor, kendi rekorumuzu kırıyoruz. İkem artık Türkiye’nin zirvesinde olacak. Daha çok çalışıp daha çok kazanacağız” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here