İGC Yönetiminden Basın Gecesi

0
104

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından Grand Plaza’da balo düzenlendi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Dayanışma Gecesi’ne Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Güvenlik ve Terör Uzmanı Dr. İmbat Muğlu, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanvekili Erol Akın ile esnaf oda başkanları, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Müsiad Hatay İl Başkanı Abdullah Bozatlı, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, oda ve dernek başkanlarının yanı sıra çok sayıda konuk ve gazeteci de eşleriyle katıldılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İGC Başkanı Veysel Cıncık, yazılı basının her geçen gün kan kaybettiğini, yayın organlarının internet ortamına doğru kaydıklarını belirterek; “Bizler yazılı basının son temsilcileri olacağız. Yayın organları artık internet ortamında okunmaktadır. Bugüne kadar bizlere destek oldunuz. Siz basın dostlarına bu nedenle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Sanatçı Göksel’in birbirinden güzel şarkıları ile konuklar hem neşeli zaman geçirdiler, hem dans ettiler.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, rahatsızlığı nedeniyle geceye katılamayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik’e takdim edilmek üzere, Terör ve Güvenlik uzmanı Dr. İmbat Muğlu’ya bir armağan verdi.

Bu arada yeni kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi’nin Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, geceye bir telgraf gönderdi. Dim’in mesajı şöyle:

“Sayın Veysel Cıncık; Küresel Gazeteciler Konseyi’nin çok yoğun çalışmaları nedeniyle nazik davetinize katılamıyorum. Hatay il temsilcimiz olan sizi ve başkanlığını yaptığınız İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin başarılı çalışmalarını yakından izliyor ve sizleri kutluyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediğiniz bu güzel dayanışma gecenizde size ve saygıdeğer konuklarınıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here