Hayırseverlerden Çocuklara İftar Sürprizi!

0
119

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı’nın girişimleri ile bir grup hayırsever işadamı, dernek bünyesi altındaki çocukları iftar yemeğinde buluşturdu. Hayırseverler ayrıca çocukların giyim kuşamlarını da üstlendiler.

Gazetemiz köşe yazarlarından Nuri Erdener ile İsmail Ünal, Selami Ergüven, Diyap Atar ve Neşet Alkan’ın içinde bulunduğu bir grup hayırsever Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklara kendi elleri ile hazırladıkları anlamlı bir iftar yemeği verdiler. Hayırseverler çocuklara yemeklerini sunarlarken, tıpkı o çocuklar gibi şen ve mutluydular.

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocukların ve dernek yönetiminin hazır bulunduğu iftar yemeğinin gerçekten amacına ulaştığını belirterek; “Çoğu yardımseverimiz çocukların giyim ve kuşamını da üstlendiler. Halen yardımseverlerin desteğini bekleyen derneğimiz, hayırlı atılımlarla, reklâmsız ve sessizce amaçları doğrultusunda çalışıyor. Bu mübarek günde, dernek bünyesindeki çocuklarımıza ulaşabildikleri için bu hayırseverlerimizi candan kutluyorum” dedi.

Hayırseverlerden bazıları da; “Çocuklara yönelik etkinlikte onları bir nebze de olsa sevindirebildiysek ne mutlu bize! Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği amacına uygun çok iyi işler yapıyor. Başkan Zeynep Çakmaklı’yı da bu çabasından ötürü kutluyoruz. Allah mücadelelerini boş bırakmaz inşallah” diyerek mutluluklarını ve temennilerini dile getirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here