Hatayspor’da Hedef PTT 1. Lig!

0
65

hatayspor23Bordo-Beyazlılar Play-Off’un İlk Ayağında İnegölspor Karşısına Çıkıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup play-off maçlarının ilk ayağında, temsilcimiz Hatayspor bugün İnegölspor maçına çıkacak. Bordo-Beyazlı ekip İnegöl’den, rövanş maçı için avantajlı bir skorla dönmeyi hesaplıyor.

İkinci Lig temsilcimiz Hatayspor, son iki sezondur play-off finalinde kaybederek PTT 1. Lig şansını kaybederken, bu yıl aynı şanssızlığı yaşamamak için ilk maçta İnegölspor deplasmanından avantajlı bir skorla dönmeyi hesaplıyor. Salı günü uçakla Bursa’ya giden Hatayspor kafilesi Yolava’da rezervasyon yaptırdığı otelde kampa çekilerek maç saatini beklemeye başladı. Kulüp Başkanı Jan Baram’ın da dâhil olduğu kafilede, oyuncuların maça konsantre olmaları için yoğun çaba sarf ediliyor.

Taşyürek; “Avantajlı Bir Skorla Dönmeyi Hesaplıyoruz”

Hatayspor’un Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, takımının play-off maçları konusunda tecrübeli olduğunu ve amaçlarının İnegölspor deplasmanından iyi bir skorla dönerek rövanş maçı için avantaj yakalamak istediklerini söyledi. Taşyürek; “Sıkıntılarımız olmasına rağmen, oyuncularımın sahada gerekli özveriyi göstereceklerine inanıyorum. İnegölspor’u yakından tanıyoruz. Gerekli tedbirlerimizi aldık, Hatay’a mutlu bir sonuçla dönerek, avantaj elde etmek istiyoruz” diye konuştu. Play-Off ayağının ilk karşılaşması bugün saat 16.30 da İnegöl Şehir Stadı’nda oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here