Motor Sporları Kulübü İTSO’yu Ziyaret Etti

0
97

itso-motor sporları1İskenderun Motor Sporları Kulübü üyeleri İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan ve İskenderun’un turizm ve sportif yönünden gelişmesi için kulübü kurduklarını belirten İskenderun Motor Sporları Kulübü Başkanı Menderes Şereflişan; “Amacımız İskenderun’u ve bölgemizi en iyi şekilde tanıtmak. Son yıllarda özellikle Off-Road 4×4 arazi araçlarının katılımı ile gerçekleştirilen yarışmalar ve organizasyonlar büyük ilgi görüyor ve o şehrin tanıtımına da büyük katkılar sağlıyor.

İskenderun’da şu an 15-20 araçlık bir filomuz var. Bizler de Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalara katılmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz ay 4-5 Nisan tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenen yarışmalara 4×4 arazi araçları ile katıldık. Burada amacımız şehrimizin tanıtımına, turizmine katkı sağlamak. Ancak iş adamlarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan da destek bekliyoruz. Bu tür yarışlar ve parkurlar neden İskenderun’da olmasın” dedi.

itso-motor sporları2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, İskenderun Motor Sporları Kulübünü yeni tanıdığını belirterek; “Şehrimizde böyle bir kulübün kurulması, İskenderun için önemli. Gerek şehrin tanıtımı, gerekse turizm yönünden gelişmesi için yaptığınız çalışmalar da sizlere destek olunması gerektiğini düşünüyorum ve bu konuda İskenderunlu iş adamlarımızın da elini taşın altına koyacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here