Öz Şampiyon Sporcuları Kuşak Sınavına Hazırlanıyor

0
84

tekvando3İskenderun’da faaliyet gösteren Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, kuşak sınavına hazırlanıyorlar.

Türkiye Tekvando Federasyonuna bağlı çalışan kulüplerin 4 ayda bir yani Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında Kuşak Terfi Sınavları yapması gerekiyor. Buna göre, Mayıs ayında yapılması planlanan kuşak terfi sınavının hazırlıkları Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünde başladı.

Terfi sınavının önemine değinen Kulüp Antrenörü, Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, sporcularının okul dersleri ile birlikte sporun da olması gerektiğinin bilincinde olduklarını belirtti. Korhan; “Bu sebepten ders haricindeki zamanlarını Tekvando sporunu yaparak geçiriyorlar. Kendilerine olan öz güvenlerini artırırken aynı zamanda kuşak sınavlarında başarılı olup kuşaklarını yükselterek iyi bir müsabık olma hesabını yapmaktadırlar” dedi.

Kulüp Antrenörlerinden Fikret Korhan ise yaptığı açıklamada Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünde yaz-kış her zaman kurslarının devam etmekte olduğunu belirtti. Fikret Korhan; “İskenderun halkının gönül rahatlılığı ile gelip spor yapabilecekleri mekanımız mevcuttur. Kulübümüzde üyelerimizi öncelikle sağlıklı bir yaşam için spor yaptırırken aynı zamanda kuşak sınavları ile sporcularımızın yarışmalara katılmaları ve Siyah Kuşak sahibi olmalarını sağlamaktayız” değerlendirmesinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here