Hatayspor Yönetimi Güven Tazeledi

0
139

Bu sezon ilimizi Birinci Lig’de temsil edecek olan Hatayspor’da yönetim güven tazeledi. Alınan kararla olağanüstü kongreye giden Prof. Dr. Mehmet Maden başkanlığındaki Hatayspor yönetimi, güven tazeledi ve Maden bir kez daha başkanlığa seçildi.

Çarşamba günü HATMEK Konferans Salonunda gerçekleşen kongrede ilk olarak Divan Kurulu seçimi gerçekleşti. Divan Kurulu başkanlığına Murat Hayzaran seçilirken Gökhan Alkan ve Sadullah Ergin de Divan Kurulu üyeliğine seçildi.

Başkan Mehmet Maden, yönetimi aldıkları günden bu güne geçen süre zarfında yaptıklarını ve yeni dönemde yapmak istediklerini anlattı. Hatayspor’un kurumsal yapıya bürünmesi için çok çalıştıklarını ifade eden Maden; “Zor ve bir o kadar başarılı bir sezon geçirdik. Kümede kalma mücadelesi veren bir takımı alıp şampiyon yaptık. Verdiğimiz sözleri tutmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Artık yeni dönemde yeni hedeflerimiz var.

Bu da her zaman ileriye, yukarıya oynayan bir Hatayspor yaratmak. Kurumsal yapımızı güçlü kılmak için birçok adım attık. Hatay Store mağazamızın açılışından futbol okullarına, stat modernizasyonundan passolige kadar birçok yenilik yaptık” dedi. Başkan Maden, yeni borçlanma yapmadan mevcut borçları ödediklerini ve şu anda futbolcuların herhangi bir alacağının olmadığının da altını çizdi.

Gerçekleşen konuşmaların ardından Hatayspor mali yönden (gelir-gider ve bilanço) ibra edildi. İbranın ardından Mehmet Maden başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oy birliği ile seçildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here