Barış Salık Meydan Gençlikspor ile Mehmet Boşnak Yıldev Yarı Finalde!

0
254

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Barış Salık Meydan Gençlikspor, her iki yarıda atılan gollerle Özel Palmiye Hastanesi takımını 5-1 mağlup ederek, yarı finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Hatay Bölgesi hakemlerinden H. Nadir Dörtkaş, Uğur Şahin ile Lütfü Batar’ın yönettiği karşılaşmada Barış Salık Meydan Gençlikspor’un gollerini Selami Arpaçayır (3) ile Burhan Şimşek (2) atarken, Palmiye Hastanesi’nin tek golünü de Mehmet Salih Özer kaydetti.

Maçın Sonunda Centilmenlik Örneği

Meydan Gençlik ile Palmiye Hastanesi arasındaki müsabakada Meydan Gençlikspor’un cefakâr taraftarlarının meşaleli gösterisi görülmeye değerdi. Son haftaların en fazla seyirci kitlesinin heyecanla izlediği karşılaşma centilmenlik içerisine geçti. Bu önemli müsabakanın ardından her iki takım futbolcuları sahanın ortasında bir araya gelerek bir birlerini tebrik etmesi centilmenliği ön plana çıkarttı.

Bu arada Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş, elde ettikleri başarıdan dolayı, tüm futbolcuları tebrik etti.

Mehmet Boşnak Yıldev Yarı Finalde

Körfez Grubunda mücadele eden Mehmet Boşnak Yıldev ise her iki yarıda atılan gollerle Rasim Bulut Fenergücü takımını 5-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Sadettin Arslan ile M.Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada Mehmet Boşnak Yıldev’in gollerini Cengiz Dev (3), Kadir Tavşan ile Zeyni Altuğ atarken, Rasim Bulut Fenergücü’nün gollerini de Barış Yaylagül ile Hasan Cavit kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here