Hataylı Yıldızlar Dünya Şampiyonasında!

0
193

Hataylı 2 yıldız sporcu Sıla ve Yağmur, 16-19 Haziran 2017 tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak Çocuk Fitness Dünya Şampiyonası’na milli forma altında katılacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, çocukların başarılı sonuçla dönecekleri inandığını söyledi.

10 Yaşındaki Sıla Özdemir ile 13 yaşındaki Yağmur Özdağ, Dünya Şampiyonası’nda ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler. Şampiyona öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’ü makamında ziyaret eden yıldız sporcular, Sıla ile Yağmur, bu Dünya Şampiyonası’na çok iyi hazırlandıklarını, günde çift idman yaptıklarını belirttiler.

Yıldız millileri kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, çocukların başarılı sonuçla dönecekleri inancını dile getirirken; “Biz büyükler olarak her zaman yanınızda olacağız. Her zaman destek vereceğimizi bilmenizi istiyor, ikinize de bu Dünya Şampiyonası’nda başarı diliyorum” dedi.

Gençlerin hocaları, aynı zamanda Milli Takım Antrenörleri olan Nurten Kanal ve Özcan Özdemir, bu şampiyonadan ümitli olduklarını belirterek, Spor İl Müdürü Cemil Şensöz’e desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here