Hatay’ın Melekleri, Flames Carola’yı Eli Boş Gönderdi

0
80

EuroLeague Women B Grubu’nda mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz Perşembe günü Fransa temsilcisi Flames Carola Basketbol Takımı’nı Antakya Spor Salonunda konuk etti. Hatay’ın Melekleri, rakibini 74-66 mağlup etti.

Maça hızlı ve etkili başlayan temsilcimiz, ilk çeyreği 18-13 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili hücumları ile oyunun hâkimiyetini elinde tutmayı başaran Hatay ekibi, soyunma odasına da 36-29 önde girdi.

Kıran kırana geçen mücadelede üçüncü periyot boyunca pota altını etkili kullanmayı başararak savunmadaki sertliğini arttıran Melekler, son periyoda 58-54 üstünlükle girdi. Taraftarlarının desteğini alan ve farkı koruyarak son çeyrekte de oyunun hâkimiyetini elinde tutmayı başaran Hatay’ın Melekleri,  Fransa temsilcisi Flames Carola Basketbol Takımını 74-66 mağlup ederek, rahat bir galibiyete imza attılar.

“Eurocup’ta Yolumuza Devam Etmek İstiyoruz”

Maç sonunda düşüncelerini dile getiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Bugün Hatay için önemli bir gündü. Takımımızdan biri Türkiye Kupasında diğeri de EuroLeage’de mücadele etti. Hatayspor, Süper Lig lideri Başakşehir’i 4-1 mağlup ederek kypada son 8 takım arasına kaldı. Kadın basketbol takımımız da EuroLeage’de Fransa ekibini net bir skorla yendi. EuroCup’ta yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here