İskenderun’dan Tekvando Milli Takımına 2 İsim!

0
533

İskenderun’da 1984 yılından beri Tekvando çalışmalarını aralıksız sürdüren Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübü daha öncede olduğu gibi adına yakışır dereceleri almaya devam ediyor.

Kulüp sporcularından Sefer Tayip Harbutlu ile Cihat Satılmış, kategorilerinde milli takımlara seçilirken, bu iki başarılı sporcu hem Dünya şampiyonasında hem de Uluslararası müsabakada ülkemizi temsil edecekler.

Milli takım antrenörlüğü de yapan Siyah Kuşak 7. Dan olan Mehmet Korhan ve Fikret Korhan’ın yaptığı çalışmalar sonunda elde edilen başarılarla İskenderun’un yüzünü güldürmeye devam ediyor. Öz Şampiyonlar Tekvando Kulübünün sporcularından Sefer Tayip Harbutlu ile Cihat Satılmış da Milli Takıma seçildi.

21-25 Ocak tarihleri arasında Konya ilinde yapılan “Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonasında” 87 kg.da yarışan Cihat Satılmış, ilimize bir madalya daha kazandırırken, Şubat ayında milli takım forması ile ülkemizi uluslararası müsabakada temsil etme hakkını da kazandı.

Elde edilen başarıyla ilgili konuşan Milli Takım antrenörü Mehmet Korhan; “Tekvando’da Sefer Tayip Harbutlu’dan sonra Cihat Satılmış da Milli Takımda çok şükür! Ocak ayında yapılan iki ayrı Türkiye Şampiyonasında iki ayrı anlamlı madalya aldık. Sporcularımızdan biri İskenderun’umuzu, Hatay ilimizi ve ülkemizi, Dünya Şampiyonasında diğeri ise uluslararası müsabakada temsil edecek. Gururluyuz, sevinçliyiz! Kendilerine şimdiden başarılar dileriz. Yolları açık olsun” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here