Halkın İçinden, Halkla İç İçe!

1
87

nazım culha12CHP’nin Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, Madenli’de Geniş Katılımlı Bir Toplantıda Projelerini Anlattı…

“Başarıyla Bu İşin Üstesinden Geleceğiz”

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayını, Arsuz halkının belirleyeceğinin altını çizen CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha, beldelerin birleşmesi ile yeni oluşan ilçede yapılacak ciddi işler olduğunu belirtti. Bunu yapabilmek içinde seçilecek başkanın ve ekibinin bilgili ve deneyimli olması gerektiğinin altını çizen Aday Adayı Culha; “Ben ve ekibim bu bilgi ve deneyime sahiptir” dedi.

“Daha Önceden Seçilmiş Birini İstemiyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonu doğduğu büyüdüğü Madenli beldesi sakinleri ile bir araya gelen CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Culha, burada halkla uzun bir süre sohbet edip, belediye başkanı olması halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü bazı projelerini anlattı. Büyük coşku ve sevgi seli ile karşılanan Culha’ya büyük ilgi vardı. Adaylık konusunda kendisine başarılılar dileyen Madenli Halkı, her zaman için yanında ve destekçisi olacaklarını yüksek bir dille ifade ettiler. Madenli halkı taleplerini dillendirirken; “Bizler içimizden birini seçtireceğiz. Önceliğimiz de bu olacaktır. Bizler daha önceden seçilmiş birinin aday olarak karşımıza çıkmasını istemiyoruz. Bizler her zaman için sizin arkanızdayız” dediler.

nazım culha13

Donanımlı Bir Ekibim Var

Gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Culha, aday olup belediye başkanı seçilmesi halinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerini anlattı. Arsuz’da her insanın kendi örf ve inançlarına göre ibadetlerini özgürce yapmalarına mutlaka katkı sunacağının altını çizen Aday Adayı Culha, bundan kimsenin endişe duymaması gerektiğinin altını çizdi. Kendi akraba, komşu ve arkadaşlarının karşısına belediye başkan aday adayı olarak çıkmasından dolayı farklı duygular yaşayan Culha; “Sizin sayenizde bu görevi alacağıma ve sizlerle Arsuz’u yöneteceğime inancım tamdır. Buralarda yapılacak çok ciddi işler var! Bu işleri yapabilmek adına başkanın ve kadrosunun bilgili ve deneyimli insanlardan oluşması gerekir. Burası artık köy veya belde değil, şehir kültürü ile yönetilecek. Benim mesleki deneyimin ve siyasetten gelen birikimlerim ile mevcut kadrom da gerekli deneyim ve donanıma sahip kişilerden oluşuyor. Bizim başarıyla bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum” dedi.

Turizm’e Yönelik Altyapı Önceliğimiz Olacak!

Tarım ve turizm konusunda gerekli yatırımların yapılacağını ifade eden Culha; “Bildiğiniz üzere Arsuz ilçemiz aynı zamanda tarım bölgesidir. Bu nedenle sebze hali projemiz var. Artık buradaki üreticilerimizin İskenderun’a gidip ürünlerini pazarlamalarına gerek yok. Bütün Arsuz’a hitap edecek sebze halini kuracağız. Kurmakla kalmayıp, üretilen ürünlerin pazarlanmasına da katkı sunacağız. Bu bölgenin bütünlüğünü sağlamak önceliğimiz olacaktır. Daha sonra uyumlu planlama yapılacak. Bölgenin kalkınması ve istihdamın sağlanması için turizm yatırımına mutlaka önem vereceğiz. Turizm ile istihdam sağlanacak ve işsizlik sorununu bu şekilde çözmeye gideceğiz. Bunu içinde turizmin altyapısını yapmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Geniş bir sahil bandına sahip olan ilçemizde halk plajı sayıları arttırılacak. Gençlere yönelik spor tesisleri kurulacak, amatör spor kulüplerimizi destekleyeceğiz. Onlara spor tesisleri yapacağız. Kısaca gençlerimizi spora yönlendireceğiz. Çok amaçlı kültür evleri kuracağız. Beldelerin birleşmesi ile beldeler mahalle konumuna gelecekler. O nedenle de mahalleler arası ulaşım ağı oluşturacağız” şeklinde konuştu.

nazım culha14

Belediyeyi Sizlerle Yöneteceğiz

Herkese eşit hizmet götüreceklerinin önemle altını çizen Culha; “Bu bölgede balıkçılık ile uğraşan balıkçılarımız içinde balıkçı barınağı projelerimiz arasındadır. Belde belediye binalarının hizmet yerleri açık tutulacak ve birim amirliği şeklinde halka hizmet vermeye devam edecek. İlçemiz yerinde hizmet anlayışı ile yönetilecek. Kısaca belediyeyi sizlerle yöneteceğiz. Bu konuda kararlıyız. Herkese ve her kesime eşit hizmet edeceğiz. Gençlik ve eğitim önceliklerimiz arasında yer alan konularımızdır. Yetersiz olan okul sayısının artmasına zemin hazırlayarak, katkı sunacağız” dedi.

Her İnsanın Kendi İbadetlerini Yapmalarına Katkı Sunulacak!

Halkın tapleri doğrultusunda hizmetlerini sürdüreceklerini kaydeden CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha; “Kısaca halkın talepleri doğrultusunda Arsuz’a yapacağımız hizmetleri şekillendireceğiz. Hizmet yaparken, o bölgenin insanının görüş ve düşüncelerini alıp daha sonra hizmet götüreceğiz. Özellikle Yumurta bayramı gibi bayramlarımızı festivale dönüştüreceğiz. Bu konuda hiç kimsenin endişesi olmasın; Arsuz’da her insanın, kendi örf ve inançlarına göre ibadetlerini özgürce yapmalarına katkı mutlaka sunulacak” diye konuştu.

Halk Adayını Kendisi Belirleyecek

Sohbet ortamında adaylık konusuna da değinen Culha; “Sizlerin desteği ile aday olacağımıza inancım var. Aday adayları arasında yapılacak kamuoyu yoklaması ile aday belirlenecek. Kısaca halkımız kendi adayını kendisi belirleyecek. Benim aday olmamam halinde bile partimin bu seçimi en yüksek oyla alması için partinin emrinde çalışmaya devam edeceğim” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here