Halk Günlerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

0
74

İskenderun Belediyesinde düzenlenen halk günleri devam ederken, vatandaşlardan da büyük ilgi görüyor. Sorunlarına çözüm bulmak adına belediyeye gelen vatandaşlar, direk Belediye Başkanı Seyfi Dingil ile görüşebilmenin mutluluğunu ve rahatlığını yaşıyor.

Sorunlarını Başkan Seyfi Dingil’e iletmek için gelen vatandaşlar; “Halk Günü’nde hem Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür etmek, hem de bire bir kendisine birkaç sıkıntımızı aktararak yardımcı olabileceği konularda bilgi almak istedik. Kendisine ve ekibine böyle bir uygulama yaptıkları için teşekkür ediyoruz” şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

Vatandaşların derdini kendilerinden dinleyerek birlikte çözüm aradıklarını kaydeden Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, vatandaşların sorunlarına ivedilikle yanıt vermek için gayret gösterdiklerini belirtti. İskenderun Belediyesi olarak çok geniş bir alana hizmet verdiklerini ifade eden başkan Seyfi Dingil; “45 mahallemizde ulaşamadığımız vatandaşımızın kalmaması için gayret sarf ediyoruz. Bu nedenle halk günlerinde birebir vatandaşlarımızı dinleyerek sıcağı sıcağına sorunları ve talepleri olan vatandaşlarımızı ilgili birim müdürlerimizle görüştürerek sorunun çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here