Nazmi Erol ATSO’da Bilgilendirdi

0
243

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol 7143 Sayılı Kanunun bilgilendirme toplantılarına Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’i ziyaret ederek devam etti.

7143 Sayılı Vergi ve diğer alacakların yeniden yapılandırılması ve kanunda belirtilen diğer ayrıntıları anlatan ve soruları yanıtlayan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e 7143 sayılı kanunun tanıtımına vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin vatandaşlarımızın bu kanun kapsamına giren borçlarından mutlaka faydalanmalarını istediklerini ve bu kanundan faydalanmanın herkesin hakkı olduğunu söyleyerek Hatay Vergi Dairesi Başkanının bu kanun kapsamında yapmış olduğu bu müthiş özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyleyerek Başkan Nazmi Erol’a teşekkürlerini iletti.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’ i Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol’un yanı sıra Hatay Vergi Dairesi Mükellef hizmetleri grup müdürü Seyit Yaşar, Denetim grup müdürü Metin Yılmaz birlikte ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here