Güngör; “Sizin Hizmetkârınız Olmaya Talibiz”

0
28

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, seçim çalışmalarını Denizciler ve Osmaniye’de sürdürdü. Emekçiler tarafından coşkuyla karşılanan Güngör; “Makam ve Mevkiler geçici, hizmetler kalıcı, bizler sizin hizmetkarınız olmaya talibiz” dedi.

İşçilerle bir araya gelerek görüş-alış verişinde bulunan Güngör, seçim sürecinde kimsenin arkasından konuşmadıklarını da belirterek; “Asla yalan söylemeyeceğiz, dürüst olacağız ilkeli olacağız ama istikrardan yana olacağız. Bizler sendika olarak görev yaptığımız süre içerisinde her daim emekçi kardeşlerimizin yanında olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Denizciler Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılım yoğun olurken, emekçiler Güngör’ü, ‘İşçi Sendika Omuz Omuza, Mehmet Başkan Nerede, Biz Oradayız, İşte Sendika İşte Başkan, Dik Dur Eğilme Emekçiler Seninle’ sloganları ile coşkuyla karşıladılar.

Demirin tozunu yutarak bu günlere geldiklerini anlatan Başkan Güngör; “Ben 15 yaşında çırak olarak girdiğim İsdemir’de, 35 yıla yakın değişik kademelerde görev yaptım ve sizlerin sayesinde boğazımdan haram lokma geçmeden, sizler gibi emeğimin hakkı ile aileme ekmek götürme gayreti içerisinde oldum.

Sendikal çalışmalarımızda da siyaset yapmadım. Her zaman işçilerimizin çıkarlarını korumak onların alın teri kuruman haklarını almak için mücadele ettim. Bu haklı mücadelemizde sizlerin desteğini almam benim çalışma azmimi arttırdı. Her zaman söylediğimiz gibi, yönetim ekibim ve sizlerle birlikte bu günlere geldik.

Sendikamıza yeni hizmet binası kazandırdık, Sizlerin hakkı için gece gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Makam ve mevkiler geçici hizmetler kalıcıdır. Sizlerin gönlünde hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

En Etkili ve Saygın Sivil Toplum Kuruluşuyuz

Göreve geldikleri günden bu yana şehrin en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olduklarını belirten Güngör; “Sendikamızın saygınlığı ve itibarı ile artık en üst seviyelere ulaşmıştır. Güçlü Sendika olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve önümüze bakıyoruz. İyi ve kötü günlerinde sizlerin yanınızda olamaya gayret gösteriyoruz. Ben değil, biz anlayışı ile hareket ediyoruz. Sizlerin desteği bizle güç veriyor. El Birliği ile Sendikamızı daha iyi yerlere getireceğiz” diye konuştu.

Öz Çelik-İş Sendikasına bağlı emekçilerin daha fazla ücret almayı hak ettiklerine de vurgu yapan Güngör; “2022 yılında hepimizi daha iyi günler bekliyor. Destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyoruz. Biler sizler için varız. Makam değil, hizmet sevdalısıyız” şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Mehmet Güngör, toplantıya katılan işçilere katılımlarından dolayı da ayrıca teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here