Gül; “Hedefe Doğru Daha Hızlı İlerliyoruz!”

0
85

mhp katılım150 Kişilik Bir Grup MHP’ye Katılım Gösterdi…

Yakınları ile birlikte yaklaşık 50 kişilik bir grupla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne katılım yapan Hanifi Özkara, MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül’ün belediye yönetiminde başarılı olacağına inandıkları için bu katılımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Seçime sayılı günler kala MHP İskenderun’da gücüne güç katıyor. 50 kişilik bir grup geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir törenle MHP’ye katıldı. Törende konuşan MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Gül, gerçekleşen bu katılımların kendilerine güç verdiğini söyleyerek; “Bugün Hanifi Özkara ağabeyimiz ve onun kıymetli akrabaları, eşi, dostu ile birlikte saflarımıza katılmışlardır. Onlara hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bu katılımlar bize ve partimize güç katıyor. Biz daha öncende söylüyorduk, gün geçtikçe büyüyoruz ve hedefe doğru daha hızlı adımlarla ilerliyoruz. Çığ gibi olduk, artık kimse önümüzde duramaz. İskenderun Belediye Başkanlığı görevini teslim almamıza bir haftadan az bir süre kaldı. Ben partimize katılan arkadaşlarımıza, bize güç verdikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

mhp katılım2

MHP’ye katılan grup adına konuşan Hanifi Özkara ise; “Başkan Adayımız İbrahim Gül’ün projelerini gördüm ve kendisinin nasıl bir insan olduğunu bana anlattılar. Biz de ona inandık, güvendik ve şimdi burada onun yanındayız” diye konuştu.

Buradan birilerine mesaj vermek istediğini söyleyerek söz alan MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt da; “Onlar boşuna sağda solda uğraşmasınlar, MHP yerel iktidara koşar adımlarla ilerliyor. İbrahim Gül’ün başkanlığı şimdiden İskenderun’a hayırlı olsun! Onlar da MHP’nin çatısı altına gelsinler, bekliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here