Gol Yağmuru Devam Ediyor!

0
209

Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubu Maçlarında Heyecan Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 33. Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubu müsabakalarına İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Maçlarda adeta gol yağmuru vardı.

Özel Palmiye Hastanesi: 11 – Mobilyacılar Odası: 1

Özel Palmiye Hastanesi, Mobilyacılar Odası takımını her iki yarıda atılan gollerle 11-1 yendi. Hasan Nadir Dörtkaş, Mehmet Can Yazıcı ile M.Sait Güden’in yönettiği karşılaşmada, Özel Palmiye Hastanesi takımının gollerini Cengiz Dev (4), Kadir Tavşan (2), Fikret Kayalı, Deniz Şanlı, Sedat Kaymaz, Serdar Kirmit ile Mustafa Aytekin atarken, Mobilyacılar Odası’nın tek golünü Yılmaz Değirmen attı. Özel Palmiye Hastanesi puanını 4’e çıkartırken, Mobilyacılar Odası henüz puan ile tanışamadı.

Sağlıkspor: 3 – Fil Filtre: 1

C Grubunda mücadele eden Sağlıkspor ise ikinci galibiyetini alarak play-off yolunda bir engeli daha aştı. Hatay Bölgesi hakemlerinden İsmail Çetin, M.Uğur Akkaş ile Esat Ferruh Polat’ın yönettiği karşılaşmada Sağlıkspor, Fil Filtre takımını 3-1 mağlup etti. Sağlıkspor’un gollerini İlmettin Ceylan (2) ile Yusuf Tokaç atarken, Fil Filtre’nin tek golünü de Ramazan Tekin attı. 6 puana ulaşan Sağlıkspor, C Grubunda gol averajı ile ikinci sırada yer alıyor.

Fenergücü: 2 – Denizgücü: 0

C Grubunun bir diğer karşılaşmasında Fenergücü, Denizgücü’nü 2-0 mağlup etti. M.Sait Güden, İsmail Çetin ile Mustafa Can Yazıcı’nın yönettiği karşılaşmada Fenergücü takımının gollerini Zekeriya Yüzal ile Zeyni Özdemir attı. Fenergücü aldığı ikinci galibiyetinin ardından puanını 6’ya çıkartarak grubunda liderliğini sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here