Başkan Seyfi Dingil Konuklarını Makamında Ağırladı

0
94

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ile şube müdürleri, İskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri ile engelli vatandaşımız Fatih Oğlak ve ailesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Dingil’in ilk konukları İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ile şube müdürleri oldu. Ziyarette konuşan Başkan Seyfi Dingil; “Eğitime her zaman büyük önem veriyoruz. Bir ülke ancak eğitimli bireyle ile kalkınır ve gelişir. Bizlerde belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi bir eğitim alması hepimizi yakından ilgilendiriyor” dedi. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul ise eğitime desteklerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun Genç Fenerbahçeliler Derneği üyelerini de kabul eden Başkan Seyfi Dingil, değişen ve gelişen İskenderun’da kendilerinin de sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerine işaret etti. Euroleague Final Four finalinde oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının halk tarafından izlenebilmesi için anıt alanına  dev ekran kurduklarını da kaydeden Başkan Dingil, bunun Fenerbahçeli taraftarlar ve sporseverlerce memnuniyetle karşılandığını da sözlerine ekledi.

Engelli Vatandaştan Teşekkür

Engelli Fatih Oğlak ve ailesi de İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Dingil ise engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here