Festival Spor Şenliklerine Yoğun Katılım!

0
74

İskenderun Belediyesi tarafından Düzenlenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Spor Şenliklerine 5730 Sporcu Kıyasıya Yarıştı

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali spor şenliklerine rekor katılım oldu. İskenderun’un çeşitli yerlerinde yapılan ve aralarında Halı Saha Futbol, Bisiklet, Kort Tenisi, Uçurtma Şenliği, Tek Pota Basketbol, Masa Tenisi, Yüzme, Kort Tenisi, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Futsal, Plaj Futbolu, Plaj Voleybolu, Masa Tenisi olmak üzere 16 ayrı branştaki spor şenliklerine bölgemizden ve ülkemizin çeşitli illerden toplam 5730 sporcu etkinliklere katıldı.

Yapılan yarışmaların ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile eşi Arife Tosyalı, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Yardımcısı ve Festival Spor Şenlikleri sorumlusu Ayhan Dik, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin ile Mehmet Ali Dokuzoğlu, Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Özel Kalem Müdürü Ali Çift ve diğer protokol üyeleri tarafından dereceye giren sporculara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı değerlendirmede; “Spor şenliklere rekor sayıda katılım olması organizasyonun güzelliğini ortaya çıkartmıştır. Gelecek yıl spor şenliklerini daha da geniş kapsamda yapacağız. Şenliklerimize emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here