Arsuz Belediyespor Yarı Finale Lider Girdi

0
84

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez (E) Grubunda mücadele eden Füsun Sayek Arsuz Belediyespor, Karaağaç Belediye Spor Kompleksi Sentetik Sahada yapılan karşılaşmada gol averajıyla lider durumda olan grubun bir diğer iddialı takımı Tiryaki İletişim’i 2-1 mağlup etti ve liderliğe oturdu.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Onur Dönmez ile Eyüp Saydam’ın yönettiği karşılaşmada Arsuz Belediyespor’un gollerini Naci Öksüz ile Erman Mansuroğlu atarken, Tiryaki İletişim’in tek golünü Mahmut Delal attı. Arsuz Belediyespor 9 puanla lider, Tiryaki İletişim de 6 puan ile ikinci sırada yarı finale çıktı.

Bu arada haftanın en önemli karşılaşmasında Tiryaki İletişim’den Gökhan Baz’ın büyük bir talihsizlik sonucu bileğinin kırılması üzüntü yarattı.

Fenergücü: 5-Sarıgül İnşaat: 5

Günün bir diğer karşılaşması ise bol gollü geçti. Karaağaç Belediye Spor Kompleksi Sentetik Sahada kozlarını paylaşan Yaşar Demir Fenergücü ile Sarıgül İnşaat, karşılıklı atılan gollerle 5-5 berabere kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here