Hayri Yüksel, Belen’e İyi Gelecek!

0
825

Millet İttifakı Adayı Hayri Yüksel, Belen’de Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Millet İttifakı İyi Parti Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Adayı Yüksel, İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yöneticileri ile birlikte mahalle-mahalle dolaşarak projelerini anlatıyor ve destek istiyor.

Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel ve beraberindeki heyet, Belen’e bağlı Bakras, Atik, Kıcı ve Sarımazı Mahallelerinde çalmadık kapı bırakmadı. Ev ziyaretleri gerçekleştiren Yüksel, karşılıklı fikir alışverişi yaparak Belen halkına projeleri hakkında bilgiler veriyor.

Bakras’ta ve Atik’te ev ziyaretlerinde, mahalleli ile birlikte olan Yüksel; “Bakras Mahallesi sakinlerimizden çok değerli emekli öğretmenimiz Sabriye Uçum hocamızın evinde Bakras Mahallesi sakinleriyle bir araya geldik. Hayır Dualarını aldık, fikir alış verişinde bulunduk. Bunun yanında Atik Mahalle Muhtarımız İsmail Kurtulan’ın evini de ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduk. İlgilerine, hoş sohbetlerine ve desteklerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

31 Mart’a kadar Belen’de her kesimden insana ulaşacaklarının da altını çizen Millet İttifakı İyi Parti Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, çalışmalar kapsamında gördükleri ilgiden memnun olduklarına vurgu yaparak; “Belenli hemşerilerimizin teveccühü ile inşallah Belediye yönetimini alacağız ve Belen’imizi daha yaşanır bir hale getireceğiz. Tüm çalışmalarımız ve projelerimiz bu yönde! Belen halkına ilgilerinden ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

Millet İttifakı İyi Parti Belen Belediye Başkan Adayı Hayri Yüksel, ev ziyaretlerinin yanı sıra Kıcı ve Sarımazı’da da halkla bir araya geldi ve projelerini anlattı ve destek istedi.

Öte yandan Belende, Millet İttifakı İyi Parti Belediye Meclis üyesi aday listesi de belli oldu. Hazırlanan aday listesinde şu isimler yar aldı: 1-Hidayet GÜNEY, 2-Cengiz SAKLAR, 3-Mehmet YİĞİT, 4-Ali Kemal BATMAN, 5-Ahmet ÇEBİŞLİ, 6-Yusuf GEZER, 7-Necati ŞİMŞEK, 8-Fevzi ŞENGEL, 9-Kenan BULUT, 10-Aydın EKİNCİ, 11-Mehmet KAKICI, 12-İsmail ERGEN, 13-Ahmet VANOĞLU, Kontenjan Adayları: 1-Aydan KOYUNCU, 2-Ahmet UÇAN. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here