Esnaf Odalarından Emniyet Mensuplarına Moral Yemeği

0
116

polislere moral gecesi1Türk polis teşkilatının kuruluşunun 171. yılı nedeniyle Esnaf Odaları Birliği İskenderun Şubesi tarafından emniyet teşkilatı mensuplarına Yelken Kulübünde moral yemeği verildi.

Geceye tüm devlet erkanı katılırken birlik ve beraberliğin asla bozulmayacağını belirten Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Uğur Fırat; “Bu akşamın çok güzel bir özelliği var. Her şeyden önce devletle millet el ele diyoruz. Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle böyle bir yemek düzenlemeyi düşündük, Kaymakam Bey de bizi kırmadı. Bu yemeğin amacı, bu zor günlerde, dosta düşmana karşı, dimdik ayaktayız birlik ve beraberlik içerisindeyiz mesajını vermek. Her zaman bir olduğumuzu göstermiş oluyoruz. Yemeğe katılan tüm emniyet teşkilatı üyelerimize teşekkür ediyorum. 171. yıl dönümüzü kutluyor, nice yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.

polislere moral gecesi2

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyigit ise halkın her zaman devletiyle bir arada olduğunu, kentimizin de bunların en güzel yaşandığı yer olduğunu kaydederek; “Emniyet teşkilatımızla guru duyduğumu ifade etmek istiyorum. Emniyet teşkilatımız, jandarmamız tüm benliğiyle, gücüyle Hatay’ımızın yanında vatandaşlarımızın yanında. Sanayicilerimizin, işadamlarımızın, esnafımızın bu kadar güvenini kazanmak hakikaten takdir edilecek bir konu. Bundan dolayı tüm emniyet mensubu arkadaşlarımıza, jandarmamıza içten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

polislere moral gecesi3

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here