Erzinspor Yeni Orduspor Karşısında 3 Puanı Kaptı

0
354

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Erzinspor, maddi imkansızlıklar içerisinde kıvranmasına rağmen, onuruyla mücadele ettiği karşılaşmada Yeni Orduspor’u 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Erzin Şehit Oğuz Kılınç Stadında oynanan, Hakan Engin, Azad İlhan ile Faruk Yağlı’nın yönettiği müsabakada ev sahibi Erzinspor’un golünü 61. dakikada Sefa Aktepe atarken, 77. dakikada Ender Gör, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 19’a çıkartarak 11. sıraya kadar yükseldi.

Erzin temsilcisi, Kulüp Başkanı Önder Özbilen’in yanı sıra kulüp yönetimi ile fedakarca mücadele eden futbolcuların gayreti ile ligdeki onurlu mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

Fatsa Belediyespor, Payasspor’u 2-0’lık Skorla Geçti

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 15. hafta mücadelesinde Fatsa Belediyespor’a konuk olan ilimizin bir diğer temsilcisi Payasspor ise rakibine 2-0 mağlup oldu. Fatsa İlçe Stadında oynanan mücadelede goller 20. ve 74. dakikalarda Fatih Arat’tan geldi. Zorlu karşılaşmada, Payasspor’dan Samet Aytekin, kırmızı kart gördü. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here