İskenderunspor ile İçel İdman Yurdu Puanları Paylaştılar

0
271

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı müsabakada grup lideri İçel İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan karşılaşmayı Mersin ve İskenderun bölgesinden yaklaşık 3000’e yakın taraftar topluluğu izledi.

Mikail Cihangir, Yunus Teryaki ile Ulaş Çelik’in yönettiği müsabakanın 4. dakikasında konuk takım İçel İdman Yurdu golü buldu. Geliştirilen atakta Mehmet Şükrü Önder, ceza alanı dışarısından meşin yuvarlağı 5 Temmuz İskenderunspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı misafir takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi 5 Temmuz İskenderunspor, rakibine oranla daha atak futbol sergilemeye başladı. Turuncu-Mavililer, müsabakanın 63. dakikasında eşitliği sağladı. 5 Temmuz İskenderunspor’un geliştirdiği atakta, Koray Kurt ceza alanı dışarısından vurduğu sert şutla topu İçel İdman Yurdu filelerine göndererek eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın kalan kısımlarında başka gol olmayınca 5 Temmuz İskenderunspor ile İçel İdman Yurdu 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here