Erzin Belediyespor’un Kampında Neşe Hâkim

0
116

erzin bldspor27Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirveye hesabı yapan takımlardan Erzin Belediyespor’un 2. etap kamp çalışmaları Nevşehir Avanos Avrasya Oteli tesislerinde Teknik Direktör Ergün Aytekin nezaretinde neşe içinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Erzin Belediyespor’da eski ve yeni futbolcuların bir birleriyle kaynaşması teknik heyet ve yönetimi de sevindiriyor.

Teknik Direktör Ergün Aytekin’in verdiği bilgilere göre, Erzin ekibi 2. etap kamp süresi içerisinde 4 hazırlık karşılaşması yapacak. Deneyimli Hoca ayrıca hazırlık karşılaşmalarında kamp kadrosunda bulunan tüm futbolculara forma giydireceğini belirtti.

Kamp çalışmaları hakkında açıklama yapan Erzin Belediyespor Genel Kaptanı Erdal Gürsoy, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek; “Kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçmektedir. Eski ve yeni futbolcularımız kısa zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşması bizleri sevindirmektedir. Teknik Direktörümüz Ergün Aytekin’in raporları doğrultusunda bazı genç ve yetenekli futbolcuları renklerimize bağladık. Yapacağımız hazırlık karşılaşmalarında gerekli görülmesi halinde bazı futbolcuları da transfer edebiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here