Teknik Direktör Çetin; “İyi Bir Hazırlık Dönemi Geçiriyoruz”

0
109

kırıkhanspor24Kırıkhanspor Teknik Direktörü Mehmet Çetin, Kızılcahamam’daki 1. etap kamp çalışmalarını değerlendirdi. Çetin; “Her geçen gün dahi iyiye gidiyoruz” dedi.

Kırıkhanspor’un başarılı hocası Mehmet Çetin, 10 gün süren 1. etap kamp döneminde eksiklikleri görme ve giderme anlamında çok önemli bir süreç geçirdiklerini belirtti. Transfer döneminde istedikleri futbolcuların alındığına da değinen Çetin, zamanla daha iyi bir konuma geleceklerinin altını çizdi. Çetin; “İç transferde kalmasını istediğimiz futbolcularla anlaşıldı. Bu konuda yönetime teşekkür ediyorum. 10 günlük kamp boyunca 4 hazırlık karşılaşması oynayarak, eksikliklerimizi tespit etmeye çalıştık. Ayrıca eski ve yeni oyuncularımızın uyum süreci aşıldı. Gördüğümüz eksiklikleri gidermeye çalıştık. Yalnızca bir stopere ihtiyacımız var. Görüşmeler sürüyor. O mevkideki eksikliği giderdiğimiz zaman çok daha iyi bir takım haline geleceğiz” dedi.

İkinci etap kamp çalışmalarının Pazartesi günü başlayacağını da belirten Çetin; “Takım iskeletini büyük ölçüde oluşturmuş durumdayız. 4 hazırlık karşılaşması daha oynayacağız. Bu karşılaşmalarda takımın iskeletini tam olarak oturmasına çalışacağız. Sezonun ilk karşılaşmasını kendi sahamızda Cizresporla oynayacağız. Rakibimizin hazırlık karşılaşmalarını ve antrenmanlarını izleyerek tanımaya çalışıyoruz. Sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz.  Bu nedenle çalışmalarımızı ve motivelerimizi bu yönde sürdürüyoruz. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık, taraftarlarımızın desteği ile bu sezon ligde fırtına gibi eseceğiz” diye konuştu.

Öte yandan Kırıkhanspor ile anlaştığı belirtilen Gökhan Yılmaz yeniden takımdan ayrıldı, eski futbolcu Güven Gürsoy’la yeniden anlaşma sağlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here