Payasspor’un 3. Etap Kamp Çalışmaları Başladı

0
298

payasspor13Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor’un Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel Tesislerindeki 3. etap kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Akdemir nezaretinde başladı. Verilen 3 günlük iznin ardından 15 gün sürecek olan üçüncü etap kamp çalışmalarına katılan futbolcuların bir hayli neşeli olmaları teknik heyeti sevindiriyor. Antrenmanın ardından soluğu tesislerde alan futbolcular kısa da olsa havuzun keyfini çıkardılar.

spor-payasspor2 (2)

Payasspor Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, 3. etap kamp çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “15 gün sürecek olan kamp çalışmalarımıza başladık. Kamp süresi içerisinde 1’er gün arayla 5 hazırlık karşılaşması yapmayı hedefliyoruz. İlk özel karşılaşmamızı Çarşamba günü (yarın) Tekirdağspor ile oynayacağız. Özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz” dedi.

spor-payasspor1

Genç Kaleci Ömer Eleler Göz Dolduruyor

Öte yandan Payasspor’da yıldız bir kaleci yetişiyor. 2014-2015 Sezonunda (U-17) Gençler Türkiye Şampiyonasında Payasspor’u Türkiye Finallerine taşıyan sporcular arasında yer alan 17 yaşındaki kaleci Ömer Eleler, çalışmalardaki başarılı çıkışıyla göz dolduruyor. Genç ve başarılı kaleci Ömer Eleler, kampta yaptığı çalışmalar ve disiplini ile gerek Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve yardımcılarını gerekse kulüp yöneticilerini sevindiriyor. Geleceğin yıldız kalecileri arasında gösterilen U-17 Gençler Türkiye Şampiyonasında da Payasspor’u başarıyla temsil eden 17 yaşındaki Ömer Eleler, Payasspor’un alt yapısında yetişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here