Erzin Belediyespor, Manisa’dan Eli Boş Döndü

0
103

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Erzin Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi Manisa’nın gollerini Abdurrahman ile Ufukhan attı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Erzin Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk galibiyetini elde etti. Maça etkili başlayan ev sahibi 5. dakikada Abdurrahman Emir’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla geçilirken ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Yeşil-Beyazlılar 78. dakikada Ufukhan’ın attığı golle durumu 2-0’a taşıdı. Manisa Büyükşehir Belediyespor dördüncü hafta sonunda galibiyetle tanışarak puanını 5’e çıkardı ve moral buldu.

Kırıkhanspor Puan Çıkaramadı

Spor Toto 3. Ligdeki bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor da İstanbul deplasmanından puansız döndü. Anadolu Bağcılarspor ile karşı karşıya gelen Kırıkhanspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 26. dakika Kırıkhanspor ile Mustafa Acar için şanssız bir an oldu. Anadolu Bağcılarspor atağında, Mustafa Acar ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Aynı Mustafa Acar karşılaşmanın 83. dakikasında kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi ve takımını 10 kişi bıraktı. Henüz galibiyeti olmayan temsilcimiz Kırıkhanspor, bu sezon 5 maçta, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik almış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here