Payasspor, Sahasında Tekirdağspor’a Boyun Eğdi

0
183

Stat: Payas İlçe Stadı

Hakemler: Sinan Özcan** Sezgin Şahbaz** Ömer Karakaya**

Payasspor: Ömer Üçgün** Göktuğ** (Dk. 61 Murat**) Koray Kurt** Gökhan Aydaş** Baran Yardımcı** Gökhan Öztürk** Abdulsamet** İhsan** Aykut* Teyfik**, (Dk. 46 Necmi**) Ömer Demircan* (Dk. 76 Gökhan Çırak*)

Tekirdağspor: Çağan*** Samet Önger*** Oğuzhan*** Mücait* (Dk. 46 İbrahim***) Ünal** Emre** Muhammed*** Rıza** Yasin** Burak*** Vedat***

Sarı Kart: Yasin, Samet Önger (Tekirdağspor) Baran, Koray Kurt (Payasspor)

Gol: Dk. 62 (k.k.) Aykut (Tekirdağspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor sahasında ağırladığı Tekirdağspor’a tek golle boyun eğdi. Payaspor ile Tekirdağspor, ligin 4. haftasında Payas İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 62. dakikada atılan golle Tekirdağ temsilcisi 1-0 kazandı.

Payasspor’un kendi seyircisi önünde oynadığı karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da gol yollarında başarılı olamadı ve mücadelenin ilk 45 dakikası 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da karşılıklı ataklar vardı. 52. dakikada Payasspor’un geliştirdiği atakta, Ömer Demircan’ın sol kanattan ortasında Gökhan Aydaş’ın kafa şutunda top direkten döndü ve temsilcimiz bir golden oldu.

Dakikalar 62’yi gösterirken Tekirdağspor’lu İbrahim’in ceza alanı içerisine gönderdiği topu Payasspor’lu Aykut ters bir vuruşla kendi kalesine gönderdi. Bu şanssız golle Payas temsilcisi rakibi karşısında 1-0 geriye düştü. 74. dakikada ise Payasspor yine etkili bir şekilde rakip kaleye geldi. Murat’ın kaleye gönderdiği top, bir kez daha Tekirdağspor kalesinin direğinden döndü.

İlerleyen dakikalarda da Payassporlular geliştirdikleri ataklarda gol yollarında başarılı olamadılar. Başka gol olmayınca, 90 dakika sonunda Tekirdağspor sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here