Hatayspor Galibiyete Devam Ediyor

0
240

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Hatayspor, sahasında Tokatspor’u ağırladı. Müsabaka Bordo-Beyazlı ekibin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Temsilcimiz, Taha Balcı (2) ve Yılmaz Özeren’in golleri haftayı 3 puanla kapattı.

Maça iyi başlayan Bordo-Beyazlılar, saha ve seyirci avantajını da kullanarak ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklendi. 10. dakikada gelişen Hatayspor atağında Hamza’nın şutu direkten döndü. 30. dakikada soldan gelişen atakta kale alanı içinde Taha Balcı topu Tokatspor filelerine göndererek Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi. 33. dakikada ise bu kez Caner’in şutu direkten döndü, dönen topu Yılmaz boş kaleye atamadı. Hatayspor’un ikinci gol için verdiği çaba sonuç vermeyince devre, Hatayspor’un tek golüyle tamamlandı.

İkinci yarıya da iyi başlayan Hatayspor, 61. dakikada farkı ikiye çıkardı. Gelişen Hatayspor atağında Taha Balcı topu filelere göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. 65. dakikada ise Yılmaz Özeren topu Tokatspor filelerine göndererek skoru 3-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 90. dakika sonunda Hatayspor maçı 3-0 kazanarak önemli üç puanı hanesine yazdırdı.