Ertem; “Bayramlar, Dargınlıkların Unutulmasına Vesile Olan Müstesna Günlerdir”

0
68

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Bayramlar, Dargınlıkların Unutulmasına Vesile Olan Müstesna Günlerdir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bayramların, kardeşlik, dostluk bağlarının canlanmasına, kırgınlık ve dargınlıkların unutulmasına vesile olan müstesna günler olduğunu vurgulayan Milletvekili Ertem; “Toplumsal birlik ve beraberliğin sağlandığı, sevgi ve saygı içinde insani ilişkilerin güçlendiği bayramlarımız; kardeşlik-dostluk bağlarının canlanmasına, kırgınlık ve dargınlıkların unutulmasına vesile olan müstesna günlerdir. Bayramların özünde hoşgörü, dayanışma, barış ve mutluluk vardır. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini unutmayarak paylaşım içerisinde olmalıyız. Yaşamımızı zenginleştiren ve renklendiren bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Yaşanan acı olayların son bulduğu, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, işsizliğin, yoksulluğun, olmadığı bir ülke ve dünya dileğiyle, Ramazan Bayramının ülkemize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ederim” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here