Başkan Adnan Vurucu’dan Bayram Mesajı

0
114

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm Hatay halkının ve İslam âleminin bayramını kutladı.

Yaşlıların, hastaların, yardıma muhtaç olanların unutulmadığı anımsandığı el uzatıldığı bu mübarek Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu en iyi şekilde yaşamaya çalıştığımızı ifade eden Vurucu; “Ramazan ayının sonunda iki kutsal dini bayramımızın ilki Ramazan Bayramını kutlamaya hazırlanıyoruz. Bayramlarda kalp kapılarımızı açarak huzuru kucakladığımız, sevinçleri ve neşeyi olabildiğine yaşadığımız günler olarak idrak ediyoruz. Uzun zamandır görmediğimiz, gidemediğimiz yakınlarımızın kapılarını çaldığımız günler olan bayramlarda çocukları da unutmayarak onları verdiğimiz harçlık ve hediyelerle güldürmenin de mutluluğunu da bayramlarda biz büyükler olarak yaşamaktayız. Bizler; kalbimizdeki mutluluk, ruhumuzu saran huzur ve sevinci dini, ırkı, faklı kültürü ne olursa olsun tüm insanlarla paylaştığımız zaman mutlu oluruz” dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu hayırlı ayı tamamlayıp, Ramazan Bayramına kavuşurken, kutlayacağımız Ramazan Bayramının tüm İslam âlemine ve insanlığa, huzur mutluluk ve refah getirmesini temenni etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here