Ergin; “Dörtyol Hatay’ın, Hatay da Türkiye’nin Göz Bebeği Olacak”

0
128

sadullah ergin4Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, 30 Mart yerel seçimler öncesinde ilçe-ilçe, köy-köy, mahalle-mahalle dolaşarak vatandaşlarla birlikte olmaya aralıksız devam ediyor. Ergin, son olarak Dörtyol’a bağlı belde sakinleri ile bir araya geldi.

Ergin, Dörtyol’a bağlı Altınçağ, Karakese ve Yeşilköy Beldelerinde de esnaf ziyareti ile mahalle mitinglerinde bulundu. Ergin, ‘hayırlı işler, bereketli kazançlar’ dileğinde bulunarak esnaf ile sohbet etti. Düzenlenen açık hava mitinginde vatandaşlara hitap eden Ergin; “Dörtyol İlçesi, Hatay’ın göz bebeği olacak. Hatay’da Türkiye’nin göz bebeği olacak. Bunu yapacak tek parti varsa o da Ak Parti’dir” dedi.

30 Mart mahalli seçimlerinde vatandaşların, hizmet siyasetine devam edilip edilmeyeceği konusunda oy kullanacağını hatırlatan Ergin; “Hiçbir İl’de 3 baraj inşası ve bir barajın ihaleye çıkarılma noktasına gelmesi aynı anda yapılmaz. Söz konusu Hatay olunca Ankara’nın tutumu farklı oluyor” diye konuştu.

sadullah ergin5

Düzenlenen toplantılar ve mitinglerde söz alan İsdemir çalışanları ve emeklileri %11’lik hisselerin alımında başta Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere bütün emeği geçenlere ayrı-ayrı teşekkür ettiler. Bunun üzerine İsdemir hisseleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Ergin; “%11’lik hisseniz, hayırlı uğurlu olsun. Bu hisselerin devri konusunda sizler bana vekâlet vermiştiniz. Bende vekil olarak bu hisse devrini sonuna kadar takip edeceğimi beyan etmiştim. Ve yıllar yılı hak etmiş olduğunuz hisseler en sonunda gerçek sahiplerini buldu” dedi.

30 Mart tarihinde Bilgehan Aksoy’un Dörtyol Belediye Başkanı olacağına inancının tam olduğuna vurgu yapan Ergin; “İlçe belediyenizin arkasında Büyükşehir Belediyesi olmazsa hizmet eksik kalır. Ankara, hem ilçemize, hem de ilimize yapılacak olan yatırımlarda büyük destek olacak” şeklinde konuştu.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ise Dörtyol sakinlerine hitaben farklı noktalarda yaptığı konuşmada; “30 Mart yerel seçimleri ilçemiz ve ilimiz için çok önemlidir. Bu seçimler bir yerde Hatay’ı ve Dörtyol’u farklı yerlere gelmesine sebep olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here