MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aslan; “Suriyelileri Geldikleri Yere Göndereceğiz”

0
188

mhp ziyaret5İskenderun Güney Eğitim Vakfı (İGEV)’nı dün ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mete Aslan ve İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, 30 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde destek istediler. İbrahim Gül; “Siyaseti kamplaştıranları desteklemeyin!” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren İGEV Başkanı Şefik Uyar; “Adaylıklarınız bizleri mutlu etmiştir. Bu seçimin sizler için hayırlı olmasını diliyorum. Dileğimiz, isteğiniz gerçekleşir ve bu kenti birlikte yönetiriz” dedi.

Vakıf yönetimi ile bir araya gelerek onlarla sohbet eden Büyükşehir Adayı Mete Aslan, Hatay’ın Büyükşehir olmasının yanlışlığını her yerde dile getirdiğini ifade ederek; “Ülkemizin 17 eyalete bölünmesine ve eşbaşkanlık sistemine karşıyız! Ayrıca Büyükşehir yerinde yönetim değil, merkeziyetçi bir yönetimdir” dedi.

Belediyeyi kazanmaları halinde Hatay’ın huzuru için çalışacaklarının altını çizen Aslan; “Sizlerin desteği ile oraya oturur isek, Hatay’ın huzuru ve mutluluğu için çalışacağız. Hatay’ın huzuru bizim önceliğimiz olacaktır. Bizi insanların din ve mezhep farklılıkları değil, devletimizin milli bütünlüğü ilgilendiriyor. O nedenle Hatay’ın bütünlüğü en asli görevimiz olacaktır. Yanlış Suriye politikaları nedeni ile, Suriyelilerin ilimizde ellerini kollarını sallayarak gezmesinden dolayı hırsızlık ve fuhuş olaylarının artışı ile başlayan huzursuzluğun önüne geçerek, tüm Suriyelileri geldikleri yere göndereceğiz” derken, seçimlerde dertlerinin oy verenler değil, oy isteyenler olduğunu, Hatay’ı alamazlarsa İskenderun’un hizmet göremeyeceğini vurguladı.

“Siyaseti kamplaştıranları desteklemeyin!”

Daha sonra söz alan İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de; “Eğitim gönüllülerini bir araya getirerek, toplumsal bir çalışma yapan vakıf yönetiminize teşekkür ediyorum. Geleceği parlak ama maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimize destek olarak gelecekte iyi bir yerlere gelmeleri için katkı sunuyoruz. Bu küçümsenecek bir şey değildir. Bu gibi sivil toplum örgütlerinin desteklenmesi gerekir. Biz belediyeyi aldığımızda her zaman için sizlerin yanında olacağız.

Malumunuz önümüzde yerel seçimler var. Sizlerden bizlere destek olmanızı istiyoruz. Oy kullanacak olan vatandaşların şunu yapmasını istiyorum; siyaseti kamplaştıranları desteklemeyin! Bunu iyice düşünerek sandığa gidin. Bizler belli kesimleri değil, toplumun tamamına eşit mesafede durarak, onları kucaklamaya geliyoruz. İnanıyorum ki, 30 Mart’ta bu düşünce ile hareket edenler kazanacaktır” derken, seçim bildirgelerinde yer alan projelerinin önceliği olan, mantıklı ve ekonomik olduğunu ve hepsinin de belediye bütçesi ile yapılabileceğinin altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here