Engin Vayisoğlu’na Sevgi Seli

0
309

enggin vayisoğlu1Keleşoğlu; “Her Başarılı Çalışmanın Altında O’nun İmzası Var!”

İskenderun Kılıç Ali Paşa Ortaokulunun yılsonu etkinliklerine katılan Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu, eğitime verdiği katkılardan ötürü, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından ayakta alkışlandı. Devletin sağlayamadığı birçok teknolojik imkân ile eğitim için kullanılan araç ve gereçleri, Kılıç Ali Paşa Ortaokuluna kazandıran İskenderun’un sevilen hayırsever işadamı Vayisoğlu’na, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Okul öğrencileri Vayisoğlu’nu İskenderun Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen yılsonu etkinliklerine gelişinde çiçeklerle karşıladı ve yoğun ilgi gösterdi. Çocukların geleceğin teminatı olduğunu hatırlatan Vayisoğlu ise yaptığı konuşmasında; “Sizlerin yanında olmaktan son derece mutluyum. Gelecekte çocuklarımız inşallah ülkemiz adına çok iyi yerlere geleceklerdir. Bu gurur bizlere yeter” diye konuştu.

enggin vayisoğlu2

Engin Vayisoğlu’nu eğitim camiasının bir bireyi olarak gördüklerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise eğitim camiasında yapılan her başarılı çalışmanın altında Vayisoğlu’nun imzası olduğunu işaret etti. Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak söz sahibinin öğrenciler olduğunu belirten Müdür Keleşoğlu; “Sözün sahibi öğrenciler. Öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Bir çocuğun gelişmesi o kadar kolay değil. Siz anne ve babalar nasıl çocuğunuzun ayağına bir diken batmasından rahatsız olur iseniz öğretmenlerimiz de aynı kategoride. Öğretmenlerimiz, gecelerini gündüzlerine katarak çocuklarımızı topluma iyi bir birey olarak yetiştirebilmek için mücadele ediyorlar” dedi.

enggin vayisoğlu3

Amaçlarının birliktelik olduğunu ifade eden Kılıç Ali Paşa Ortaokulu Okul Müdürü Bestami Güven de; “Bugün okul öğrenci, öğretmen ve velilerimizle birlikte bir yılın yorgunluğunu atacağız. Bu vesile ile birlikteliğimizi de pekiştiriyoruz. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile bizleri desteklerini esirgemeyen Vayisoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Müdür Güven’in sona eren konuşmasının ardından Hatay Ortaokullar Arası Basketbol şampiyonasında İskenderun ikincisi olan Kılıç Ali Paşa Ortaokul Basketbol takımına kupaları da okulun beden eğitimi öğretmeni tarafından takdim edildi. Törenin ardından yılsonu etkinlikleri için sahne alan öğrenciler hazırladıkları gösteriler ile öğretmenlerine ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşattılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here