Elektrik Kesintilerine Karşı, Bu Kez Esnaf Odaları Ayaklandı

0
69

esnaf oda başkanları4Fırat; “Kimse Bizim Şalterimizi Attırmasın”

İskenderunlu esnaf oda başkanları, kentimizde sık aralıklarla yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle harekete geçti. Esnaf Odası Başkanları ve Oda Temsilcileri, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği (HESOB)’nde toplanıp yetkililere seslendiler.

Esnaflar adına açıklama yapan HESOB Başkan vekili ve İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, konuşmalarına son zamanlarda yaşanan terör olaylarını kınayarak başladı. Türkiye’nin her yerinden gelen acılı haberlerin yürekleri yaraladığı gibi piyasaları da etkilediğini kaydeden Fırat; “Ülkemizin terörle mücadelesinde harcadığı ekonomiyle 3 defa yeni Türkiye kurardık” değerlendirmesinde bulundu.

esnaf odaları (1i)

İskenderun’da son zamanlarda sık aralıklarla yaşanan elektrik kesintilerine de değinen Başkan Fırat, esnafların zor durumda olduğunu ifade edip yetkililere seslenerek; “Kimse bizim şalterimizi attırmasın” uyarısında bulundu.

Kimi Kime Şikayet Edeceğiz

İskenderun’da elektrik şebekelerinin halen Fransızlar döneminden kaldığına da vurgu yapan Başkan Fırat; “Halen Fransızlar zamanından kalan bir elektrik şebekesi ile uğraşıyoruz. Sürekli yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı sanayi ve şehrin içinde bulunan esnaflarımız zor durumda. Alt yapı sıfır! İlgilenen kimse yok, bizleri muhatap alan kimse yok. Esnaflarımızın hepsi vergi mükellefi, herkes elektrik faturasını ödüyor. Biz kimi kime şikâyet edeceğiz. Muhatabımız kim?” şeklinde konuşarak ortak tepkilerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here