Dumlupınar Mahallesinde Yolların Bakımı Yapılıyor

0
92

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki yolları mercek altına aldı. Asfalt yama çalışmalarını mahalle bazında gerçekleştiren ekipler, Dumlupınar Mahallesi’nin yollarının bakımını yaparak uygun hale getiriyor.

Dumlupınar Mahalle sakinleri ise çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek; “Her konuda halkın istek ve taleplerini önemseyen hizmetler gerçekleştiren başkanımızın sergilediği çözüm odaklı çalışmaları takdirle izliyoruz. Mahalle genelinde sürdürülen bu planlı çalışma ile yollarımız uygun hale getiriliyor. Mahalle sakinleri olarak çalışmalardan çok memnunuz” şeklinde görüş beyan ettiler.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise; “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını mahalle muhtarlarından aldığı bilgiler halkımızdan gelen talepler ışığında sürdürüyor. Ekipler alt yapı çalışması veya kullanımdan bozulan alanlarda yol iyileştirmesinde bulunuyor. Çalışmalar aralıksız devam edecek” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here