Aydın Örs Güney Akademi Vodanet’i Ziyaret Etti

0
244

Türk Basketbolunun Yaşayan Efsanesi İskenderun’da!

Basketbolunun yaşayan efsanelerinden, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs E Kategori Antrenör Kursu için geldiği ilimizde, İskenderun’a gelerek Güney Akademi Vodanet Basketbol kulübünü de ziyaret etti. Örs’ün bu ziyareti yıldız basketbolcuları oldukça heyecanlandırdı.

Türk Basketbolunun yaşayan efsanelerinden ve Türk insanının basketbolu sevmesinde en büyük paya sahip olan, eski adıyla Efes Pilsen Spor Kulübü ile Avrupa’nın o zamanki en büyük kupası olan Koraç Kupasını Türkiye’ye kazandıran Aydın Örs, TBF Eğitim Kurulu ekibi ile birlikte, ilçemizin köklü kulüplerinden Güney Akademi Vodanet’i akşam antrenmanında ziyaret etti.

TBF Eğitim Kurulu Başkanlığını yapan ve E Kategori Antrenör Kursu için ilimize gelen Aydın Örs’e, Güney Akademi Vodanet’i ziyaretinde, Türk Altyapı Basketbolunun duayen ismi Menderes Gümüşdal ile Ülkerspor eski baş antrenörü Murat Özyer de eşlik etti.

Güney Akademi Vodanet’li sporcu ve antrenörlerin, kısa süreli de olsa sohbet etme şansı bulduğu Aydın Örs, Murat Özyer ve Menderes Gümüşdal, takımla çekilen hatıra fotoğrafının ardından salondan ayrıldılar.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güney Akademi Vodanet Antrenörü Nebil Özdemir; “Bizleri ziyaret ederek kulübümüzü onurlandıran, çocuklarımıza bu heyecanı yaşatan başta Aydın Örs, Murat Özyer, Menderes Gümüşdal hocalarımıza ve bizleri kırmayarak hocalarımızın ziyaretlerine ortam hazırlayan İskenderun Basketbolunun eski emektarlarından Av. Serdar Kelahmet ağabeyimize, sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu an, kulübümüz ve bizler için tarihi bir andı” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here