Cumhur İttifakı Belen’deki Çalışmalarını Sürdürüyor

0
120

Esnaflarla ve muhtarlarla bir araya gelen ev toplantıları yapan ve ziyaretlerini aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, yaptığı çalışmalarla Belen’de takdir topluyor. İttifak Adayı Gül; “Engelleri kaldırmaya, bir olup gönüllere girmeye geldik” diyerek Belen’de başarı elde etmek istediklerini belirtti.

Cumhur İttifakı’nın Belen temsilcilerinden, İlçe Başkanları Seyfullah Gürbüz, Enis Göçmen ve MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Ekrem Doğan ile birlikte çalışmalarını sürdüren Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, kalabalık bir heyetle yukarı çarşı esnaflarını ziyaret etti. Belen halkından yoğun ilgi gören Gül, daha sonra seçim koordinasyon merkezinde kadın kollarının düzenlediği toplantıya da iştirak etti.

Seçim çalışmaları kapsamında, başarı dileklerini iletmeye gelen Altınözü İlçesi muhtarlarını da konuk eden İbrahim Gül, bu ziyaretin ardından Belen ilçesinde bulunan HATSU Hizmet Binasını da ziyaret ederek emekçilerle bir araya geldi.

Hatsu Binasında emekçilere tatlı ısmarlamayı da ihmal etmeyen İttifak Adayı Gül; “Tempomuz yoğun. Enerjimiz yerinde! Ancak tempomuzu daha da artıracağız. Çünkü bir söz verdik. Biz gönül köprüsü kurmaya geldik. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here