Ergin; “İskenderun İktidarla Buluşacak”

0
99

akp seçim bürosu1Ak Parti Merkez Seçim Bürosu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın Katılımıyla Açıldı

Ak Parti Merkez Seçim Bürosu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in katılımıyla gerçekleştirildi. Merkez Seçim bürosu İskenderun Tayfur Sökmen Bulvarı, Şemsettin Mursaloğlu Lisesi karşısında açıldı.

Tayfur Sökmen Bulvarı, Mursaloğlu Lisesi karşısında açılan seçim bürosunun açılış töreni, binlerce partilinin katılımıyla miting havasında gerçekleştirildi.

akp seçim bürosu2

Açılış töreninde ilk konuşmayı İlçe Başkanı İbrahim Yaran yaptı. Yaran; “Bugün burada 30 Mart’ın kına gecesini yapıyoruz. 30 Mart’taki İskenderun’da büyük düğüne  herkesi davet ediyoruz” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise seçim bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek Büyükşehri ve İskenderun’u Allah’ın izniyle alacaklarını ifade etti.

30 Mart İskenderun İçin Bir Milattır

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil de büyük buluşmanın gerçekleştiğini belirterek; “Analar, babalar, kardeşler, bacılar, biz inandık sizde inanın. Geliyoruz. Bugün burada kutsal bir adım atıyoruz. 30 Mart İskenderun için bir milattır. Allah’ın izni ile bu kentte bir işsiz genç bırakmayacağız. Yoksulların, fakirlerin yanında olacağız. Belediyenin kapısı herkese açık olacaktır. Belediyeciliği yol, su, kaldırım işinden çıkartıp gerçekleştireceğimiz sosyal projelerle İskenderun’u Türkiye’nin en büyük 5 ilçesi haline getireceğiz” dedi.

akp seçim bürosu3

Seçimden Zaferle Çıkacağız

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin İskenderun’un yıllardır muhalefette kaldığını belirterek; “Her şeyin bir ilki var. İskenderun iktidarla buluşacak. Bunu herkes görecek. Hatay Türkiye’nin ilk beş ilinden biri olacak. Ak Parti 12 yıldır aydınlık yarınlara doğru yürüyüşünü sürdürmektedir. Bu yürüyüş birliğin, beraberliğin, kardeşliğin yürüyüşüdür. Bu yürüyüş halkımıza hizmet ederek, Hakk’a hizmetin yürüyüşüdür. 30 Mart’ta Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İskenderun ve tüm ilçelerde, seçimden zaferle çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise Başbakan’ın en güvendiği isimlerden birinin Sadullah Ergin olduğunu belirterek Hatay ve İskenderun’un hizmete doyacağını söyledi. Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti kurmayları vatandaşlara karanfil dağıttı, vatandaşlar ise İskenderun sizinle gurur duyuyor şeklinde slogan attılar. Ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here