Dudu; “30 Mart Hatay İçin Yeni Bir Milattır”

0
81

mevlüt dudu açıklama (32)CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Yerel Seçim Sürecini Değerlendirdi;

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimleri değerlendiren ve bir açıklama yapan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “30 Mart Hatay için yeni bir milattır. Yerel seçimde sadece belediye başkanları seçilmeyecek, memleketimizin huzuru ve çocuklarımızın geleceği de oylanacaktır” dedi.

Açıklamasında AKP’nin 12 yıllık iktidarında Hatay’ı hep geriye götürdüğünü özellikle belirten Mevlüt Dudu; “TÜİK’in verileri ortada, doğrudan Başbakan’a bağlı olarak çalışan bu kurumun verilerine bakan herkes Hatay’daki AKP gerçeğini ve olumsuzluklarını görür. Eğitimden, işsizliğe, ekonomiden, huzura her alanda Hatay’ı geriye götürdüler. Bunun hesabı 30 Mart’ta görülecektir. 2002’den bu yana AKP Hatay’a kötülükten başka ne vermiştir. Yanlış Suriye Politikası ile Hatay ekonomisinin can damarlarını yok eden bir iktidar, aynı zamanda Suriye’ye gönderdiği teröristler ile Hatay’ın huzurunu kaçırmış bir iktidar, Türkiye’de adalet ve özgürlükleri yok etmiş bir iktidar, ülkeyi soyan ve paraları ayakkabı kutularında saklayan bir iktidar, gençlerimizi öldüren bir iktidar tabi ki yaptıklarının hesabını demokratik yollardan verecektir. Hesap günü 30 Mart, hesap yeri de seçim sandıklarıdır” dedi.

AKP, Hatay’ın Başına Gelmiş En Büyük Felakettir

Ak Parti iktidarını Hatay’ın başına gelmiş en büyük felaket olarak nitelendiren Dudu; “Hatay’ın başına gelmiş en büyük felaket olan AKP iktidarının temel taşlarından birini oluşturanlar, şimdi yeniden umut tacirliği yapmaya çalışıyorlar. Ellerindeki yetkiyi kullanarak ülkedeki adaleti ortadan kaldıranlar, şimdi Hatay’da adil belediyecilik nutukları atıyorlar. 12 yıldır oylarını aldıkları insanlara üvey evlat muamelesi yapanlar, şimdi demogojilerle yeniden onları kandırmaya çalışıyorlar. Hatay halkı, binlerce yıllık hoşgörü ve kardeşlik kültürü ile bu insanların oyunlarını bu güne kadar boşa çıkardı. 30 Mart’ta da gereken dersi verecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here