Ak Parti’nin İskenderun Adayı: Halil Demir

14
361

halil demir1AK Partiye ‘Demir’ Gibi Aday!

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlere yaklaşılırken, çoğu parti de adaylarını belirledi. Günlerdir hatta aylardır üzerinde çok tartışılan Ak Parti’nin İskenderun Belediye Başkan adayı için ise sürpriz bir isim üzerinde mutabakata varıldı.

Ak Parti’nin İskenderun için belirleyeceği isim üzerinde günlerdir pek çok tahminler yapılırken, edindiğimiz bilgilere göre bu ismin Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir olarak belirlendi. Bugün resmi açıklamanın yapılarak, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak Halil Demir’in kamuoyuna deklare edilmesi bekleniyor.

İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak, Ak Parti’nin 9 aday adayının haricinde bir isim olan Azganlık Belediye Başkanının seçilmesi siyasi arenada büyük ‘sürpriz’ olarak algılansa da Halil Demir adı sıkça telaffuz edilmese de Ak Partili kurmayların seçenekleri arasında yer alıyordu.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı olarak Halil Demir’in belirlendiği şeklinde resmi açıklamanın bugün yapılması hatta tüm ilçe adaylarının da kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

(İskenderun Gazetesi-Haber Merkezi)

14 YORUMLAR

  1. Bu haberin kaynağı yok, kaynak belirtilmeyen haber yalan haberdir. Sizi durustluğe devat ediyorum. Boyle parasut adaylarla milletin aklini bulandirip kan kaybini körüklemeyin, eğer bu adam aday olursa beldelerden oy yok.

  2. iskenderun halkına, akp’ye ve halkımıza hayırlı olsun.Genel merkez isabetli bir karar almıştır. Aday çalışmalarında tüm emeği geçen yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.

  3. ben iskenderunda ikamet ediyorum..tanımam etmem bu insanı..mehmet dönmez veya mehmet soydan gibi isimler varken neden iskenderun dışından biri aday gösteriliyor?.. yusuf civelek’e hayırlı olsun 2.dönem başkanlığı..sadullah ergin resmen parmağında oynatıyo iskenderun’u..

  4. Sarısekili gençler eni topu 100 kişisiniz bizim aday olmazsa oy vermem diyecekseniz, hiç vermeyin! bu partinin sizin gibi menfaatçilerle işi yok bunu unutmayın…

  5. bence yanlıs dusunuyorsunuz ve kaldı kı azganlık beledıye baskanı iskenderun kokenlı dıger adayların nerelı oldugunu iyi arastırın.. bence cok guzel bır tercıh azganlık beldesını parmakla gosteren bır yer yaptıgı ve ıskenderunuda parmakla gosteren bır yer yapacagına ınanıyorm ve ınanıyoruz..

  6. çok isabetli bir karar. yolsuzlukla öne çıkan çıkan sarıseki belediye başkanı ve mehmet soydan gibi isimler ak parti ve iskenderun’a zarar verir. hayırlı olsun.

  7. Şöyle başlayayım, yukarıdaki değerli insanın bir akrabası olarak başkanımızın spekülasyonlarla ezilmesine izin veremem ki kendine sorsanız resmi bir açıklama olmadan kimsenin ağzını açtırmadı.Burada önemli olan ak parti ve hizmettir. Gelin Azganlık’ı gezin hizmet adamı mı değil mi görürsünüz. belki başkanımız adaydır, belki değildir. Önemli olan iskenderun’a bir taze kan kazandırmak bunu kazandırırken de bu aday olan şahısların seçilirken bir birilerine küstürülmemelidir. Ben biraz Halil DEMİR taraftarı davranmış olabilirim, e bırakın da biraz yapalım. Kısacası: Başkanım için hayırlısıysa Allah’ın izniyle olur, değilse de diğer ak partinin adaylarına nasip olur inşallah saygılarımla #akkardeş#

  8. Vatana millete hayırlı olsun İnşaallah. Belediyecilikte tecrübeli ve AK Partiye şimdiye kadar sürekli destek olmuş bir kardeşimiz. Birikimlerinin güzel şehrimiz için ciddi avantaj olacağına inanıyorum.
    PARAŞÜT benzetmesini hiçbir AK partiliye yakıştıramam. Bu harekete gönül veren hiç kimse ayrımcılık içeren bir havaya girmez!!!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here