DP Adayı Mete Aslan İlk Seçim Bürosunu Açtı: “Kaldığımız Yerden Devam”

0
296

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, ilk seçim bürosunu açtı. Miting havasında gerçekleşen açılışta konuşan Aslan, İskenderun için, İskenderunlular için yeniden aday olduğunu kaydetti. Çıktığı yoldan dönmeyeceğini kaydeden Aslan; “İnandığım gibi bu davanın sonu bizim zaferimiz, sizlerin zaferi olacak” diye konuştu.

2009 yılında yapılan seçimlerle koltuğu bırakarak İskenderun’da hayatını sürdüren Mete Aslan İskenderun’un iyi yönetilmesine ihtiyaç duyduğu için yeniden aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Seçim ofisi önünde büyük bir kalabalık kitleye konuşan Mete Aslan herkesin iyi bildiği işi yapması gerektiğini belirterek belediye başkanlığının kendisinin işi olduğunu söyleyerek; “Görülüyor ki bunca zamanın ardından bize ihtiyaç var. Bu geçen süreçte ne yazık ki istenilen hizmet İskenderun’a yapılamadı. Bizim yaptıklarımız ortada ve daha iyisini yapmak için aday oluyorum. Belediyecilik benim işim, herkes kendi işini yapsın.

Geçmişte benimde hatalarım olabilir ya da belediye çalışanlarımın hataları olabilir geçmişe dönük özür dileyecek kadarda alnım açık başım dik biriyim. Sizlerin desteği ile İskenderun’un ittifakıyım ben bu memleketin fedaisiyim beni satın alacak hiç bir sermaye yoktur. Aday olan değerli insanlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Beş sene zarfında ne kahveye, ne de meyhaneye gittiğini ifade eden Mete Aslan; “Nereye gittim biliyor musunuz? Hukuk Fakültesine gittim, öğrencilik yaptım. Ey gençler ibret alın beni. Herkes diyor ki Mete Aslan yaşlandı. Allah için bakın, hiç yaşlanan bir tarafım var mı? Aklın kafada, beyinde olduğunu unutuyorlar. Bugün Trump 83 yaşında dünyayı karıştırıyor. Yani biz İskenderun’u karıştıramaz mıyız? Eski CHP Genel Başkanı 83 yaşında Allah uzun ömürler versin. Ne güzel hizmetler yapıyor. Bakın Türkiye geneline, ben sıraya giremem yaşlılıkta…” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here