Vatan Partisi Adayı Baysoy, TÜED’i Ziyaret Etti

0
167

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, İlçe Başkanı İbrahim Bedir, İl Sekreteri Sadık Karakaş ile birlikte, Türkiye Emekliler Derneği İskenderun şubesini ziyaret etti. Emeklilerin sorunları ile ilgili fikirlerini alan Baysoy, misafirperverlikleri için dernek başkan ve üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette projelerini anlatan Başkan Adayı Baysoy; “Temel hedefimiz İskenderun’u ticareti ve sanayisi canlı, hareketli, bereketli, huzurlu, güvenli, birlik ve dirlik içinde bir şehir haline getirmek. Projelerimiz; deniz yolcu taşımacılığı, ulusal ve uluslar arası firmalar için fuar, yat limanı-marina, Sarıseki’den Karaağaç’a kadar sahil bandında hafif raylı tramway, balıkçılık için balık işletmelerinin kurulması, makine sanayisinin İskenderun’da geliştirilmesi, küçük sanayi sitesinin Çankaya mahallesine taşınmasını hızlandırmak, sahil boyunca turizm işletmelerini geliştirmek, tüm ihaleler İskenderunlu esnaf ve firmalara verilecek, evi yıkı dökük olan ihtiyaç sahiplerinin evlerinin ücretsiz onarılması, belediye iktisadi işletmeleri kurularak istihdam yaratılacak.

Belediye hizmetlerinde kesinlikle taşeron işçi çalıştırılmayacak. Taşeron işçilerin tamamı özlük haklar ve maaşları iyileştirilerek kadroya alınacak. Denizciler mahallesine spor eğitim merkezi kurulacak. Kültür merkezi kurulacak. Kimsesiz yaşlılar için huzur evi, ihtiyaç sahibi öğrenciler için belediye yurdu yapılacak. İş garantili teknik eleman yetiştirme kursları, her mahalleden temsilci içeren halk meclisi kurulacak. Evde bakım ve evde sağlık hizmetleri en iyi şekilde devam ettirilecek. Çocukları tablet ve bilgisayardan kötü alışkanlıklardan kurtaracak ücretsiz kültür, sanat, spor ve bilim eğitim merkezi kurulacak. Akşam saat 7’den sonra caddelerinde hayat biten İskenderun olmayacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Türkiye Emekliler Derneği İskenderun Şube Başkanı Hüseyin Göde de çıktıkları yolda Baysoy ve ekibine başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here