Dönis ve Bünyamin, Ömür Boyu Birlikteliğe ‘Evet’ Dedi

0
788

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ferit Aytar, geçtiğimiz hafta sonu, oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Jaklin ve Ferit Aytar çiftinin yakışıklı oğulları Bünyamin, cemaat üyelerinden Elen ve İspir Sabuncuoğlu çiftinin güzel kızları Dönis Sabuncuoğlu ile dünya evine girdi.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde, Kilise Pederi Dimitri Yıldırım önderliğinde gerçekleşen kilise nikâhında Tanrı huzurunda ömür boyu birlikteliğe söz veren genç çift, daha sonra kıyılan resmi nikâhta da birbirlerine ‘evet’ diyerek evliler kervanına katıldı. Kilisede kıyılan dini nikâhta genç çiftin şahitliğini damadın kız kardeşi Cansu Aytar ve kuzeni Apo Aytar yaparken, resmi nikâhta ise gençlerin şahitliğini gelinin kız kardeşi Melis Sabuncuoğlu ile arkadaşları yaptı.

Kilise nikâhı sonrası tebrikleri kabul eden genç çift ve aileleri, İsos Otel’de gerçekleşen düğün törenin de ise davetlilerle tek-tek ilgilendi.

Güleryüzlü ve samimi davranışlarıyla tüm gece bakışları üzerinde toplayan Dönis ve Bünyamin, aşklarını evlilikle taçlandırmanın ve bir ömür boyu birlikteliğe ilk adımı atmalarının sevincini sevdikleriyle paylaştı. Tüm gece pistten inmeyen genç çift, davetlilerde de büyük alkış aldı.

Genç çiftin anne ve babaları da örnek bir ev sahipliği sergileyerek, masaları tek-tek dolaşıp davetlilerle ilgilendi.

Bizlerde İskenderun Gazetesi olarak Dönis ve Bünyamin çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Aytar ve Sabuncuoğlu ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here