Ak Partili Yayman DTO’yu Ziyaret Etti

0
72

“Bölgemizin Gelişmesi Adına Her Alanda Çözümler Üreteceğiz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman, seçim çalışmaları kapsamında, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Yayman’a Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Ak Parti Heyeti, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Milletvekili adayı Yayman, şu ana kadar Hatay’a yapılan yatırımlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Hatay’a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ‘Biz’ anlayışı ile bölgemizin gelişmesi adına her alanda, Sanayici, İş adamlarımız ve Denizcilerimizle birlikte hareket ederek, yapılması gereken hizmetler için çözümler üreteceğiz ve hayata geçireceğiz.

İskenderun’umuza da sizler ile yeni dönemde güzel çalışmalar yaparak buraya kruz gemileri gelmesi, limanın daha aktif olarak çalışması, turizm canlandırılması adına tüm çalışmalar içerisinde olacağız. Hatay’ın çılgın projesi olan Hassa Tüneli için ilk çalışmalar başlatıldı. Bu proje sonucunda yaklaşık 20 bin kişi istihdam edilecektir” diye konuştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade ederek; “Denizcilik ve turizm anlamında hep birlikte İskenderun’umuza faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here